Verkoopautomaten

SmokyThek

De beproefde SmokyThek is de klassieker onder de Harting machines en is op veel plaatsen geïnstalleerd. Of het nu een supermarkt, een gemakswinkel of een benzinestation is, het kan op verschillende manieren worden gebruikt en reduceert met succes de voorraadverschillen tussen sigaretten en tabaksproducten – en doet dit al meer dan 20 jaar.

SmokyThek

SmokyThek vindt altijd zijn plaats op die plaatsen die u normaal niet zou overwegen voor de opslag en verkoop van tabaksproducten.

Meer informatie

SmokyThek - Protectomat SmokyThek - Protectomat

Hoe werkt het?

We gebruiken voor de opslagunit verkoopruimte die niet goed bereikbaar en zichtbaar zijn voor de klant en waar u als shopmanager goedkope of zelfs geen artikelen wil verkopen. Een keuzescherm (touch-pc) voor de tabaksproducten wordt echter wel in het gezichtsveld van de klant geplaatst, waardoor deze zijn of haar product kan selecteren – op voorwaarde dat de wettelijke voorschriften van uw land zelfselectie toestaan.

Als de wettelijke voorschriften dit niet toelaten of als u de persoonlijke relatie met uw klanten op prijs stelt, kan de productselectie en de uitgifte ook alleen via de verkoopmedewerkers worden uitgevoerd. Wanneer u een touch-pc gebruikt om producten te selecteren, heeft u het voordeel dat u de ruimte kunt gebruiken voor promotionele doeleinden. Bovendien is de presentatie van de producten zeer duidelijk en zijn er sorteerfuncties die de selectie voor zowel klanten als verkoopmedewerkers aanzienlijk vereenvoudigen (zeker in het geval van de komende „Plain-Packaging“ van de verpakkingen). De versie met de touch-pc biedt u ook verkoopstatistieken, vulniveaus en aanbevelingen voor de optimale navultijd.

SmokyTgej UT 60 - Protectomat

Verkoopt u heel weinig of heel veel sigaretten per dag of per week? U wilt slechts één opslageenheid, maar wilt toch meer afrekenpunten bedienen? U wilt meerdere keuzeschermen (touch-pc’s), maar slechts één uitgiftepunt van rookwaren voor het personeel?
Geen probleem. De SmokyThek is zeer divers en is verkrijgbaar in verschillende versies. Bovendien kunnen de systemen met elkaar worden verbonden om de capaciteit uit te breiden.

Wilt u meer weten over de SmokyThek? Ontdek hier meer of neem contact met ons op.