Slide Self Checkout ProTectomat

Self Checkout & Self Scan

Self Checkouts & Self Scan

Met zelfscankassa’s -ook wel self-checkouts (SCO) genoemd- kunnen klanten zelf hun producten scannen en afrekenen. Dat heeft voordelen voor u én uw klant: uw personeel is efficiënter inzetbaar en uw klanten ervaren veel gemak. Het resultaat? Meer omzet en tevreden klanten. Geïnteresseerd in zelfscankassa’s? Ontdek nu meer.

Meer dan de helft van alle klanten verwacht selfservice

Meer informatie

Self Checkout - SCO Basic Self Checkout - SCO SMT

Toekomstbestendig met zelfscan & sco’s

Uit onderzoek blijkt dat frustraties bij klanten oplopen wanneer zij moeten wachten om producten af te rekenen. 72% van de klanten koopt zijn producten elders als wachtrijen bij kassa’s regelmatig te lang zijn. U verkort deze wachtrijen met de inzet van zelfscankassa’s, waarbij uw klanten volledige keuzevrijheid krijgen in de manier waarop zij consumeren.

Daarom verbetert een zelfscankassa of Self-Checkout de winkelervaring van uw klanten direct! Uw klanten bepalen zelf hoe zij hun producten afrekenen: met een handscanner of mobiele telefoon, bij een betaalzuil of bij aan een kassa. Daarnaast hebben uw collega’s -die normaliter de kassa bedienen- tijd om extra service te verlenen in de winkel zelf.

Begin nu met self-service in uw winkel…

De voordelen van Self-Checkouts (sco’s)

De SCO’s zijn tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk en sluiten feilloos aan op de on-demand wensen van de huidige maatschappij. Zo kopen consumenten bijvoorbeeld vaker producten voor slechts één eetmoment. Hierdoor is het aantal producten per aankoop geringer, maar vinden aankopen vaker plaats. Consumenten pakken wat zij nodig hebben in de winkel en rekenen zelfstandig en snel af. Op die manier zorgen SCO’s voor een vloeiende en intuïtieve klantenstromen, die lange rijen voor traditionele kassa’s voorkomen.

De zelfscankassa’s van ProTectomat zijn ontworpen volgens de laatste designtrends en op basis van jarenlange ervaring. Daardoor passen ze uitstekend in de moderne winkeluitstraling van vandaag de dag. Samen met onze specialisten stelt u uw eigen betaaloplossing samen, zodat deze volledig aansluit op uw business, winkel en/of merk. U kunt ze zelfs volledig op maat laten maken! Zo bent u gegarandeerd van een geheel eigen en uniek design, exclusief voor uw formule. Mooie bijkomstigheid: onze oplossingen zijn soft- en hardware onafhankelijk.

Alle SCO’s zijn component based waardoor u hardware eenvoudig wisselt: dat bespaart kosten op onverwachte reparaties en upgrades in de toekomst. Het meubel is daarmee toekomstbestendig en blijft lang inzetbaar!