ProtecTomat, tevens handelend onder de naam: Handelsonderneming Spiegelenberg Eefde B.V. is importeur van moderne Proline Kassameubelen zoals, enkele lijnkassa’s, tandem lijnkassa’s, zelfscan en zelf-checkouts (SCO), Hybride lijnkassa’s (combinatie van een enkele lijnkassa met 2 zelf-checkouts), counter en Express kassa’s (deze zijn tevens in te zetten als sta-kassa’s) en onze Woodline balie en achterwand oplossingen. Onze fabrikant Harting Systems GmbH is gevestigd in Espelkamp Duitsland.

Om de kassazone compleet in te kunnen richten leveren wij ook verkoopautomaten voor de verkoop van diefstal gevoelige artikelen. Voor de verkoop van artikelen zoals rookwaren, prepaid beltegoeden, batterijen, scheermesjes, medicijnen, inktpatronen enz. heeft ProtecTomat oplossingen.

Wij werken in een hecht en professioneel team en staan u graag bij met raad en daad. Wij en onze fabrikant Harting Systems vernemen graag uw uitdagingen om ook indien gewenst, maatwerk te kunnen bieden. En wij staan altijd open voor ontwikkeling en evolutie!

Ontstaansgeschiedenis

In 1995 is onder regie van de tabaksgroothandel Spiegelenberg te Zutphen, de verkoop van Smokythek verkoopautomaten voor rookartikelen in het supermarkt- en benzinekanaal gestart. Smokythek is een automaat ter beveiliging van de verkoop van rookartikelen. Harting Systems heeft inmiddels ver over 500000 machines geproduceerd.

Met de verkoop van de groothandel door Spiegelenberg in 1996 aan Reemtsma kwamen de Smokytheks te vallen onder de supervisie van CTN Nederland. Medio 2002 heeft Spiegelenberg de verkoop van de automaten weer op zich genomen. Onder de naam ProTectomat worden activiteiten voor o.a. Smokytheks uitgevoerd. Inmiddels zijn in nauwe samenwerking met de fabrikant Harting Systems voor verscheidene marktgebieden nieuwe automaten ontwikkeld waarmee diverse diefstalgevoelige artikelen beveiligd kunnen worden.

Wij leveren alles voor uw kassazone:

  • Smokythek UT (sigaretten en shag verkoop onder de aanloopband van de kassa)
  • Smokythek CS (sigaretten en shag verkoop onder de balie, vanuit de achterwand of vanuit een ander ruimte)
  • MultiStore (sigaretten en shag verkoop volgens het principe, eerst betalen aan de kassa en dan verkrijgen bij de winkeluitgang)
  • TowerlineShop (sigaretten en shag verkoop vanuit de achterwand of vanuit een ander ruimte)
  • Tower X (sigaretten en shag verkoop volgens het principe, eerst betalen aan de kassa en dan verkrijgen bij de winkeluitgang)
  • Diverse kassameubelen
  • Woodline balieoplossingen
  • Kassatoebehoren