Food Retail en non-food Retail

Voor zowel de non-food als de food Retail biedt Protectomat de volledige kassazone vanuit één hand aan. Van de kassa tot opslag- en uitgiftesystemen, tot aan de Portalsoftware en de bijbehorende presentatierekken en meubels. Of het nu een supermarkt, drogisterij, bouwmarkt, tuincentra, elektronicawinkel of bijvoorbeeld een meubelzaak is, de voordelen van onze systemen spreken voor zich.

Tabak- en gemakswinkels

De tabak- en gemakswinkels zullen vanaf 2024 (nieuwe tabakswetgeving) een grotere druk per m2 krijgen door de toename van klanten en tabaksverkopen in deze branche. Door toepassing van onze tabaksmachines voor de verkoop van sigaretten en shag, ontstaat er rust en ruimte in de baliezone van de winkel en kan de verkoopmedewerker sneller/eenvoudiger artikelen selecteren en verkopen.

Benzinestations

Ook de benzinestations krijgen door de nieuwe tabakswetgeving meer (tabaks)klanten in de shop vanaf 2024. Door inzet van onze machines en balieoplossingen blijft er in de shop veel ruimte over voor de presentatie en verkoop van margerijke foodproducten en kan men toch een volledig assortiment tabak verkopen aan de klant.